Ez alkalommal nem recepteket és gyönyörű étel fotókat adok közre, nem is a barátaimnak főzött / sütött finomságokról számolok be, hanem a konyhám újjászületését vagy még inkább új formában megszületését ünnepelem. Búcsút mondok a réginek, már dobozokban van minden.
Féltett szakácskönyveim dobozai a könyves dobozok tetején, hogy ők legyenek a legelsők amiket kicsomagolok új helyükön. Edényeim, serpenyőim, lábasaim és táljaim óvó konyharuhákba csomagolva várják az "utazást". Sok sok konyhai holmim új helyen, új tulajdonosnál élik tovább életüket és szolgálják az ottani háziakat - mindnek követem ám majd a sorsát... Búcsút veszek az ablak előtt magasodó gesztenyefától is, hogy hamarosan új helyről, új konyhából új lendülettel, új receptekkel köszönthesselek benneteket. Szerettem ezt itt, és szeretni fogom az újat. Tudom. Az új jó. Magunk mögött hagyni a megszokottat hogy új, izgalmas, ismeretlen vizekre evezzünk - szerintem jó dolog. Nagy elhatározás és erő kell hozzá, de már úton vagyok. A változás jó. Nem csak a konyhában ...