Május elsejei sörhöz, beszélgetéshez, séta utáni tea mellé, tüntetés utáni baráti dumáláshoz készíts saját rágcsálnivalót. Ne érd be azzal, amit más készít, légy egyedi és különleges:
Csicseriborsó konzervet lecsepegtetem, leszárítgatom és tepsibe öntöm. Pici olajjal, sóval, borssal, római köménnyel megszóróm és közepes lángon 10-12 perc alatt megsütöm. A tisztított mandulát pici olajjal, sóval, füstölt paprikával ízesítem és szintén 10-12 perc alatt sütöm meg. Kísérletezz a fűszerekkel, és készítsd el a kedvenc ízeidet. A mogyorót héjastól csak simán megpirítom, úgy lesz az igazi.
A magok mellé kecskesajttal töltött pepperoni, olajbogyó, zsidótojás, szeletelt chorizo kolbász és persze a vendégek által hozott "üdítők" :)