Délutáni koncertre indultam, ezért csak egy könnyű - ámde rettentően finom - ebédet szerettem volna. Sült édesburgonya feta sajttal és citromban pácolt lilahagymával. Kb. ennyi a recept is: az édesburgonyát nagyobb kockákra vágva tepsibe szórom, sózom, borsozom, kevés csilipehellyel is meghintem. 200 fokon kb. 30 perc alatt megsütöm. Ha kihűlt, kockákra vágott fetát szórok hozzá és szeletelt lilahagymával díszítem, amit előtte citromban áztattam pár percig. Édes, sós, savanyú, picit csípős, laktató és nagyon nagyon finom.
A Budapesti Fesztiválzenekar Don Giovanni előadásáról pedig nem mondok semmit azon kívül, hogy csodálatos. Fantasztikus zenekar, kíváló énekesek, elképesztő ötletek. Szívvel lélekkel átadott élmény amit mi nézők úgy szippantottunk be, mint a meleg napsugarakat egy hűvös őszi délutánon. (uppsz, ez egy-kéz szóval több lett a semminél, de ha megnézitek az előadást, megértitek :)